Maatwerk in pneumatiek

Tecair, uw NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerde partner voor maatwerk

 • Spoorwegen & Transport

  Tecair bouwt en bedenkt al jaren oplossingen voor de transportindustrie en spoorwegen. Kijk bij ons productaanbod om een greep uit onze oplossingen te bekijken.

  Lees meer
 • Voedings- industrie

  Voor de voedingsindustrie heeft Tecair een fors aantal slimme componenten. Klik op "Lees meer" hieronder voor een impressie.

  Lees meer
 • Chemische industrie

  Als u wilt weten wat Tecair voor uw chemische industrie kan betekenen, klikt u hieronder op "Lees meer".

  Lees meer
 • Overige industrie

  Het assortiment van producten dat wij maken houdt niet op bij spoorwegen, voedings- en chemische industrie. Omdat ons aanbod zo divers is hebben we een selectie gemaakt van de verschillende producten die we gemaakt hebben.

  Lees meer

WelkomTecair, uw partner in maatwerk

Tecair ontwerpt, produceert & levert pneumatiek.

TECAIR B.V. , ontstaan uit Tebel Pneumatiek, ontwerpt, produceert en levert pneumatische systemen en apparatuur aan klanten in diverse takken van industrie over de hele wereld. Omdat zowel ontwerp als productie in eigen huis gedaan kunnen worden is TECAIR in staat volledig aan de eisen van haar klanten te voldoen voor wat betreft kwaliteit, prijs, levertijd en materialen.

Nieuws

 • 2909

  Nieuw ontwikkeld door Tecair: Pneumatisch bedienbare bagageklep voor Touringcars.

  Met de oorspronkelijke bediening is iedere willekeurige bagageklep automatisch te openen-en te sluiten eventueel kan dit ook door de chauffeur van binnenuit gedaan worden.

  Lees meer
 • 1209

  Verandering binnen het management van Tecair BV

  Er is iets veranderd binnen Tecair BV. Na bijna 19 jaar inzet, passie en vooral plezier, is voor Klaas Zaagemans de tijd gekomen om te stoppen en het stokje aan mij over te dragen. Eind 1997 zijn wij samen Tecair gestart en hebben er een prachtig bedrijf van gemaakt. Aangezien Klaas Zaagemans meer van zijn vrije tijd wil genieten, is hij per 1 augustus teruggetreden als aandeelhouder en directeur. Ik daarentegen wil graag verder met Tecair en ben daarom vanaf die datum de enige aandeelhouder.

  Lees meer

Contactgegevens

Postadres

Postbus 633
9200 AP Drachten

KVK-inschrijving

Tecair: 02334843
Tecair R&O: 01094437

Presentatie video

In deze video ziet u een presentatie van ons bedrijf en kunt u zien wat wij als maatwerkspecialist kunnen betekenen voor u.