Maatwerk in pneumatiek

Tecair, uw NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerde partner voor maatwerk.

 • Spoorwegen & Transport

  Tecair bouwt en bedenkt al jaren oplossingen voor de transportindustrie en spoorwegen. Kijk bij ons productaanbod om een greep uit onze oplossingen te bekijken.

  Lees meer
 • Voedings- industrie

  Voor de voedingsindustrie heeft Tecair een fors aantal slimme componenten. Klik op "Lees meer" hieronder voor een impressie.

  Lees meer
 • Chemische industrie

  Als u wilt weten wat Tecair voor uw chemische industrie kan betekenen, klikt u hieronder op "Lees meer".

  Lees meer
 • Overige industrie

  Het assortiment van producten dat wij maken houdt niet op bij spoorwegen, voedings- en chemische industrie. Omdat ons aanbod zo divers is hebben we een selectie gemaakt van de verschillende producten die we gemaakt hebben.

  Lees meer

WelkomTecair, uw partner in maatwerk

Tecair ontwerpt, produceert & levert pneumatiek.

TECAIR B.V. , ontstaan uit Tebel Pneumatiek, ontwerpt, produceert en levert pneumatische systemen en apparatuur aan klanten in diverse takken van industrie over de hele wereld. Omdat zowel ontwerp als productie in eigen huis gedaan kunnen worden is TECAIR in staat volledig aan de eisen van haar klanten te voldoen voor wat betreft kwaliteit, prijs, levertijd en materialen.

Nieuws

Contactgegevens

Postadres

Postbus 633
9200 AP Drachten

KVK-inschrijving

Tecair: 02334843
Tecair R&O: 01094437

Presentatie video

In deze video ziet u een presentatie van ons bedrijf en kunt u zien wat wij als maatwerkspecialist kunnen betekenen voor u.